Huur een tweewieler

Lease en mobiliteitsoplossingen

Cycle Center biedt voor de zakelijke klant een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en lease mogelijkheden. Graag gaan we met u het gesprek aan welke oplossing het beste bij u past. Onze focus ligt daarbij altijd op kwaliteit van materiaal én dienstverlening in een praktische maar doordachte oplossing.

Enkele van onze diensten:

Lease tweewielers voor uw (hotel)gast

Volledige ontzorging betreft tweewielerverhuur op uw adres als logiesverstrekker. Ons team zorgt voor het materiaal, onderhoud en pechhulp. Tevens mogelijk; branding van de tweewieler naar uw huisstijl.

Wordt een Cycle Center steunpunt

In deze basis werken we met u als steunpunt intensief samen om niet alleen (hotel)gasten te faciliteren maar tevens potentiële huurders in uw regio. U bent zichtbaar en boekbaar via onze online en back-end systemen en kunt meer omzet en huurders verwachten. Hierbij maken we gebruik van een online en back-end module om de verhuur eenvoudig te organiseren

Service-,  lease-, en verhuur-vraagstukken van omvang

We beschikken over een grote hoeveelheid technische kennis en kunde en passen dit graag toe om voor uw organisatie een passende dienstverlening in te richten. Wij beheren voor een aantal petrochemische en zorggerelateerde organisaties het tweewieler “park” en zorgen dat de tweewielers voldoen aan APK-, ISO- en onderhoudsnormen. Tevens bieden we voor reisorganisaties maatwerk oplossingen met betrekking tot verhuur en lease. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over onze shortlease dienstverlening.

 

Shortlease dienstverlening

 

Mobiliteitsadvies en ontzorging voor werkgevers en (semi)overheden

Wij zijn ervaren in het kordaat oppakken van mobiliteitsvraagstukken van onder andere werkgevers. In samenwerking met vooruitstrevende partners (zie onze Referenties) bieden we advies en oplossingen op maat om uw werknemers efficiënter en gezonder te laten reizen. Een greep uit onze mogelijkheden:

Vragen?
Neem contact op voor meer informatie
Neem contact op