Rent a bike

What customers say about us

Read more reviews
Gerben de Snoo

We hebben een dag van te voren een scooter gereserveerd. Dit was gelukkig geen probleem. Na aankomst bij Cycle Center werden we vlug geholpen en waren dus ook snel op de scooter aan het rijden. Wij kennen de omgeving redelijk, dus we hadden geen kaart nodig. Als je nog nooit in Valkenburg geweest bent raad ik je die zeker aan!

Posted 14-01-2018
Hamelink

Prima verhuurservice! Wij huren vaker door het hele land, meestal een E-bike om lange trajecten te kunnen afleggen. Bij Cycle center een mooie Giant met 2 accu's en een precies passend heren- en damesmodel waar bij 60 km inclusief vele klimmen in het heuvelland geen probleem waren. Dat maken we niet vaak mee, meestal is het unisex of dames model in 1 framemaat en soms een heel beperkte actieradius. Dus echt een aanrader!

Posted 24-03-2020
Mr. Rotterdam Events

Sinds 2012 werken wij samen met Cycle Center. Deze samenwerking verloopt zeer aangenaam en wij zien in Cycle Center een goede en betrouwbare in het verhuur & advies van fietsen.

Posted 26-06-2018
Ger Jansen

Top service en prima fietsen! We hebben een fijne dag gehad, voor herhaling vatbaar!

Posted 16-09-2018
Ton

Wat een geweldige service. En Supermooie fietsen. Bedankt voor een heerlijke fietsdag in Valkenburg

Posted 18-05-2020
Linda Jut

Er was iets mis gegaan tijdens de reservering maar dat werd super opgelost. De elektrische fietsen waren top! De service uitstekend. Ik raad iedereen aan hier een fiets te huren.

Posted 04-04-2020
I. Zahradnik

Top Service bij cycle center. Op het laatste moment kunnen regelen dat de fiets bij het hotel afgeleverd kon worden waar we verbleven en ook weer op zondag ingeleverd kon worden. Daarnaast super fiets, top dag beleefd. En de fiets was in zeer goede staat. Verder had ik ook van de bidonactie gebruik gemaakt, waarbij je ook nog 1energyreep en tablet met smaakje voor in je bidon met water kreeg. En dat allemaal voor 3 euro. Al met al, topservice! Volgende keer boek ik zeker weer bij cycle center mocht ik nog geen eigen fiets hebben!

Posted 30-03-2019
Kalahari Events

Het is steeds met een gerust geweten dat we een evenement kunnen voorbereiden en uitwerken met Cycle Center ! Onze welgemeende dank hiervoor !!

Posted 17-05-2020
margriet doolaard

Prima organisatie. Fijne fietsen. Fietsnavigatie deed zijn werk uitstekend. Heel leuk arrangement. 'Picknick in de wijngaard.' Kortom dankzij cycle center een superdag beleeft in het verbluffend mooie Zuid Limburg!

Posted 05-04-2020
Peter roos

Voor 1 dag een racefiets gehuurd, prima service en een goede racefiets meegekregen.

Posted 23-05-2020