Huur een tweewieler

Maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus

 

Ook bij Cycle Center zijn we bijzonder bezorgd over de gezondheid van de maatschappij, u als klant en onze medewerkers. Gelukkig is het nog mogelijk, onder voorwaarden, om te genieten van de gezonde buitenlucht in Zuid Limburg. We hebben dagelijks contact met hoteliers en ondernemers in de regio. Dat heeft ons geholpen om een goed overwogen keuze te kunnen maken in het voeren van ons bedrijf. We passen onze werkzaamheden daarbij aan en vinden, net zoals iedereen, dat gezondheid voorop staat. Wat betekent dit?

Met veiligheid voorop kunt u nog altijd genieten van onze diensten! 

 

  • Cycle Center blijft vooralsnog geopend volgens de gecommuniceerde openingstijden (in overleg ook op gesloten dagen met mooi weer!).
  • We houden ons te allen tijde aan de door het RIVM opgestelde richtlijnen.
  • Bij aankomst staat de gereserveerde tweewieler gedesinfecteerd voor je klaar.
  • Wij laten een beperkt aantal mensen binnen. Het kan daarom zijn dat we je vragen om buiten even te wachten.
  • Onze medewerker zal de voertuiginstructie op 1,5 meter afstand doen. 

Aangepaste routes en arrangementen

 

Het is erg stil in Zuid Limburg maar dat is eigenlijk ook een voordeel - met een Cycle Center tweewieler eropuit en genieten van de schone lucht en rust van onze regio! Daarbij hebben we een speciale route geselecteerd voor onze klanten waarbij er onderweg voldoende faciliteiten beschikbaar zijn. Klik hier om de basisroute te bekijken. Je krijgt ter plekke uitleg over waar en welke faciliteiten onderweg geopend zijn, zoals afhaalrestaurants en toiletten.

Je kunt natuurlijk ook je eigen lunch meenemen, we verzorgen dan gratis een koelrugzak of picknickmand. Je kunt dan uit alle beschikbare routes kiezen, deze zijn gratis en liggen klaar bij onze verhuurbalie. Het is daarbij ook mogelijk om een gezonde lunch mee te krijgen als picknick pakket!

Tip: boek het gezonde lunchpakket

 

In samenwerking met onze hotelpartner hebben we een gezond lunchpakket samengesteld welke je (vooraf) kunt bijboeken! Op deze manier gaan jullie helemaal verzorgd op pad. Klik hier om een reservering te plaatsen en selecteer bij arrangementen het gezonde lunchpakket. Normaal €17,50, en nu tijdelijk voor slechts €14,50 per persoon!

 

Met de bovenstaande voorzorgsmaatregelen zijn we ervan overtuigd samen deze uitdagende periode op een goede en gezonde manier door te komen en hopen we je graag van dienst te zijn!

 

Met sportieve groet,

 

Team Cycle Center tweewielerverhuur

Bel en boek direct: 043-6015338