Huur een tweewieler

Maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus

 

We volgen de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat we u vragen een mondkapje te dragen als u binnen 1,5 meter van onze medewerkers komt. Zowel in de winkel tijdens de check-in als tijdens de uitgifte buiten op het plein. Bedankt voor uw begrip!

Aangepaste routes en arrangementen

 

Houd rekening met aangepaste openingstijden en voorwaarden in de horeca. Onze routes lopen langs voldoende mogelijkheden om altijd wel iets te vinden, maar probeer vooraf te bepalen waar je naartoe gaat en maak eventueel een reservering. Je kunt onze routes hier vinden.

Je kunt natuurlijk ook je eigen lunch meenemen, we verzorgen dan gratis een koelrugzak of picknickmand. Je kunt dan uit alle beschikbare routes kiezen, deze zijn gratis en liggen klaar bij onze verhuurbalie. Het is daarbij ook mogelijk om een gezonde lunch mee te krijgen als picknick pakket!

Tip: boek het gezonde lunchpakket

 

In samenwerking met onze hotelpartner hebben we een gezond lunchpakket samengesteld welke je (vooraf) kunt bijboeken! Op deze manier gaan jullie helemaal verzorgd op pad. Klik hier om een reservering te plaatsen en selecteer bij arrangementen het gezonde lunchpakket. Normaal €17,50, en nu tijdelijk voor slechts €14,50 per persoon!

 

Met de bovenstaande voorzorgsmaatregelen zijn we ervan overtuigd samen deze uitdagende periode op een goede en gezonde manier door te komen en hopen we je graag van dienst te zijn!

 

Met sportieve groet,

 

Team Cycle Center tweewielerverhuur